Klein gebaar, groot effect!

Voor elke organisatie is het van grote toegevoegde waarde om een bijdrage te leveren aan vergroening. Mensen worden er gezonder en gelukkiger van en het draagt ook bij aan het verbeteren van het klimaat. Of het nu ingezet wordt als duurzaam cadeau of relatiegeschenk voor burgers, werknemers en/of klanten. Het is een mooie manier om een mooie duurzame, groene boodschap uit te dragen.

Bent u benieuwd naar de inkoopprijzen en/of staffelkortingen? Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij maken een offerte op maat.

  • Gemeenten
  • bedrijven
  • Retail

Bolletje Bloem

Een leuk duurzaam geteeld bollenpakket in cadeauverpakking. Bolletje Bloem bestaat uit een mix van 50 bollen die bijen en vlinders aantrekken. Staffelprijzen op aanvraag.

Past door de brievenbus. Lekker laagdrempelig en je geeft een kleurrijk cadeau én leven voor de tuin of het balkon!

Tegeltje Groen

Drie duurzaam gekweekte vaste planten in een mooie cadeautray waarmee tot drie terrastegels vervangen kunnen worden. De ideale oplossing voor ‘tegel eruit, plant erin’-acties. In vijf thema’s verkrijgbaar, waaronder biodiversiteit en klimaatadaptatie. Staffelprijzen op aanvraag.

Metertje Groen

Acht duurzaam gekweekte vaste planten waarmee een vierkante meter tuin vergroend kan worden. Voor de grotere ambities! Handig verpakt in een mooie doos die ook rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd kan worden. In vijf thema’s verkrijgbaar. Staffelprijzen op aanvraag.

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht