Zakelijk goed doen

Zakelijk goed doen

Hoe maak je je burgers, klanten of werknemers gelukkig?

Zet ze dan vooral eens in het groen! Want leven met groen maakt gelukkig. Je wordt er letterlijk rustiger, blijer, positiever en productiever van. En je draagt ook gelijk iets bij aan maatschappelijke issues, zoals wateroverlast, hittestress en afnemende biodiversiteit. Mooier kan niet, toch? En makkelijker ook niet, want Vergroen je Leven biedt handige pakketten die vergroenen leuk, makkelijk en laagdrempelig maken. Er zijn legio mogelijkheden. Van een makkelijk brievenbuscadeautje met bollen tot leuke themapakketten met planten. Ideaal voor gemeente(lijke organisaties), retailers en bedrijfsleven. Interesse? We denken graag met je mee! Mail naar info@vergroenjeleven.nl en we nemen op korte termijn contact met je op.

Bolletje Bloem

Bolletje Bloem

Een leuk duurzaam geteeld bollenpakket in cadeauverpakking. Bolletje B(l)ij bestaat uit een mix van 50 bollen die bijen en vlinders aantrekken. Past door de brievenbus. Lekker laagdrempelig en vroeg in het voorjaar al groen en leven in de tuinen! Minimale besteleenheid: 24 stuks. Prijzen op aanvraag.

Tegeltje Groen

Tegeltje Groen

Drie duurzaam gekweekte vaste planten in een mooie cadeautray waarmee tot drie terrastegels vervangen kunnen worden. De ideale oplossing voor ‘tegel eruit, plant erin’-acties. In vijf thema’s verkrijgbaar, waaronder biodiversiteit en klimaatadaptatie. Minimale besteleenheid: 40 stuks. Prijzen op aanvraag.

Metertje Groen

Metertje Groen

Acht duurzaam gekweekte vaste planten waarmee een vierkante meter tuin vergroend kan worden. Voor de grotere ambities! Handig verpakt in een mooie doos die ook rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd kan worden. In vijf thema’s verkrijgbaar. Minimale besteleenheid 35 stuks. Prijzen op aanvraag.