Duurzaam cadeau of relatiegeschenk

Op zoek naar een cadeau of relatiegeschenk waarmee je u niet alleen toont dat je duurzame productie belangrijk vindt, maar waarmee je als bedrijf ook echt aan een duurzamere leefomgeving bijdraagt? Zoek dan niet verder! Want met onze aantrekkelijke groen pakketten heeft u echt een goed verhaal. Jaar op jaar, trouwens, want ons groen komt elk jaar - sterker en mooier – terug. Dat alleen al is duurzaam. Duurzaam gekweekt ook, natuurlijk. En verpakt in volledig recyclebaar materiaal. Uiteraard.

Groen doet goed

Ieder mens wordt gelukkiger en gezonder van levend groen. Je wordt er letterlijk rustiger, blijer, positiever en actiever van. En het is ook nog eens enorm sfeervol. Toch hebben we steeds minder groen om ons heen. We verstedelijken en verstenen.

Zo is inmiddels al ruim 40% van het tuinoppervlak in Nederland betegeld. Om over industrie- en bedrijventerreinen nog maar niet te spreken… dat levert ook problemen op als hittestress, wateroverlast bij hevige regenval, minder afvang van fijnstof, en afnemende biodiversiteit.

Verwen je klant!

Met een groen relatiegeschenk laat je je betrokken kant zien. Bijvoorbeeld als je je duurzame boodschap wilt onderstrepen. Als het bij jouw bedrijf om gezondheid draait. Of als een fijne leefomgeving je aan het hart gaat.

Met onze groenpakketten maak je van je spaaractie, giveaway, premium of duurzame relatiegeschenk pas echt een succes.

Verras je team!

Ligt de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers na aan uw hart? Verras uw medewerkers dan met een groenpakket. Bijvoorbeeld als welkomstgeschenk, ter ondersteuning van thuiswerken, als oppepper bij ziekte.

Of als cadeautje voor verjaardag, jubileum, verhuizing of feestdagen. Doet altijd goed. En uw collega heeft er jaren plezier van. Lekker duurzaam!

Uw voordeel!

• Een aantrekkelijk en duurzaam product waarmee u zich kunt onderscheiden. • We kunnen met een thema aansluiten op uw missie, kernwaarden, concept of boodschap. • Er is (onder voorwaarden) een koppeling van uw merk e/o boodschap mogelijk. • Aantrekkelijke staffelprijzen.

• Wij kunnen onze producten ook rechtstreeks bij uw werknemer of relatie thuis bezorgen • We bieden een win-win-win-win situatie: een blije werknemer, klant of relatie; een positieve afstraling op uw merk/bedrijf; een duurzame bijdrage aan klimaatadaptatie en leefomgeving; én u draagt bij aan maatschappelijke vergroening.

Sociale onderneming

Vergroen je Leven is een sociale onderneming die een leukere, duurzame en gezondere leefomgeving nastreeft door groen dichter bij mensen te brengen. Onze missie is om iederéén aan meer groen te krijgen. Van elk groenpakket gaat een bijdrage naar maatschappelijke vergroeningsinitiatieven. Vergroen je Leven is partner van Stichting Steenbreek.

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht