Bedrijfsleven

Maak je werknemers of klanten blijer en gezonder

Ieder mens wordt gelukkiger en gezonder van levend groen. Je wordt er letterlijk rustiger, blijer, positiever en actiever van. En het is ook nog eens enorm sfeervol. Toch hebben we steeds minder groen om ons heen. We verstedelijken en verstenen. Zo is inmiddels al ruim 40% van het tuinoppervlak in Nederland betegeld. Om over industrie- en bedrijventerreinen nog maar niet te spreken… En dat levert ook problemen op als hittestress, wateroverlast bij hevige regenval, minder afvang van fijnstof, en afnemende biodiversiteit.

Meer groen is dus hard nodig. Maar vooral ook: heel leuk! Dus doe je werknemers of klanten een groot plezier en zet ze eens in het groen! Verras je werknemers, bijvoorbeeld ter ondersteuning van thuiswerken, als oppepper bij ziekte, of als cadeautje voor verjaardag, jubileum of verhuizing. Groen doet altijd goed. En je werknemer heeft er jaren plezier van. Lekker duurzaam!
Je klant of relatie verwennen? Met groen laat je je betrokken kant zien. Bijvoorbeeld als je je duurzame boodschap wilt onderstrepen. Als het bij jouw bedrijf om gezondheid draait. Of als een fijne leefomgeving je aan het hart gaat.

Vergroen je Leven biedt legio mogelijkheden. Van een makkelijk brievenbuscadeautje met bollen tot leuke themapakketten met planten. En het mooie is dat je met onze groenpakketten ook gelijk iets bijdraagt aan maatschappelijke issues, zoals wateroverlast, hittestress en afnemende biodiversiteit. Een mooier cadeau of relatiegeschenk bestaat niet, toch?

Interesse? We denken graag met je mee! Mail naar info@vergroenjeleven.nl en we nemen op korte termijn contact met je op.

Vergroen je Leven
Vergroen je Leven is een sociale onderneming die een leukere, duurzame en gezondere leefomgeving nastreeft door groen dichter bij mensen te brengen.  Een deel van de opbrengst gaat naar maatschappelijke vergroeningsinitiatieven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • We bieden een aantrekkelijk en duurzaam product waarmee u zich kunt onderscheiden
  • We kunnen met het thema van onze pakketten aansluiten op uw missie, kernwaarden of concept
  • Er is (onder voorwaarden) een inhoudelijke koppeling van uw merk aan onze producten mogelijk
  • Wij kunnen onze producten ook rechtstreeks bij uw werknemer of relatie thuis bezorgen