Ga voor meer groen

De groen pakketten van Vergroen je Leven kunnen een mooie uitbreiding op uw bestaande assortiment zijn. Onze producten brengen op een mooie manier een groene en duurzame boodschap over aan uw klanten. De klant wordt bewust wat Groen met (je) doet! Je wordt er ook simpelweg gelukkiger en gezonder van!

Groen is hip

Groen is helemaal hip en happening! De omzet van planten stijgt al een paar jaar flink. En gelukkig maar, want groen is niet alleen enorm sfeervol, je wordt er ook – letterlijk – een gelukkiger en gezonder mens van: rustiger, positiever, creatiever en actiever. Kan niet mooier toch?

Nou ja, wel eigenlijk. Want groen doet nog meer. Zo helpt meer groen in de tuin om de gevolgen van klimaatverandering beter op te vangen. En dat is hard nodig, want ruim 40% van het tuinoppervlak in Nederland is betegeld…

Scoren met groen

Meer groen is dus hard nodig. Als iedereen een paar tegels voor groen zou verruilen, zou de persoonlijke en maatschappelijke winst al enorm zijn. Als retailer kunt u daar met de producten van Vergroen je Leven een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze aantrekkelijke groenpakketten maakt u vergroenen makkelijk en verleidt u uw klanten met wat groen voor hen zelf doet: leuker wonen en je fijner voelen.

Of u onze pakketten nu verkoopt of een spaar- of kortingsactie optuigt, met onze pakketten is het goed scoren. U laat uw klanten genieten en levert een duurzame, maatschappelijke bijdrage aan een betere leefomgeving.

Wat kunnen wij betekenen?

• We bieden unieke producten waarmee u bijdraagt aan de gezondheid en het geluk van uw klanten. • U kunt uw maatschappelijke betrokkenheid en bijdrage aan een gezondere leefomgeving onderstrepen. • Er is een inhoudelijke koppeling van uw merk aan onze producten mogelijk.

• Wij kunnen onze producten ook rechtstreeks bij uw klant thuis bezorgen, waardoor u een extra service aan uw klant kunt bieden.

Verkooppunten

Deze winkels verkopen ons Bolletje B(l)ij. Wij zijn er blij voor de Bij in het voorjaar!