Retail

Minder steen is meer genieten

Ieder mens wordt gelukkiger en gezonder van levend groen. Je wordt er letterlijk rustiger, blijer, positiever en actiever van. En het is ook nog eens enorm sfeervol. Toch hebben we steeds minder groen om ons heen. We verstedelijken en verstenen. Zo is inmiddels al ruim 40% van het tuinoppervlak in Nederland betegeld… En dat levert ook problemen op als hittestress, wateroverlast bij hevige regenval, minder afvang van fijnstof, en afnemende biodiversiteit.

Meer groen is dus hard nodig. Als iedereen een beetje zou vergroenen, zou de persoonlijke en maatschappelijke winst al enorm zijn. Maar hoe zorg je dat mensen vergroenen? Ook als ze zelf niet zo met planten, duurzaamheid of klimaat bezig zijn? Door groen dichtbij te brengen én vergroenen leuk en laagdrempelig te maken. Als retailer kun je daar met Vergroen je Leven een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze aantrekkelijke groenpakketten maak je vergroenen makkelijk en verleid je je klanten met wat groen voor hen zelf doet: leuker wonen en je fijner voelen. Kortom: meer genieten! Hoe mooi is het als je als retailer op deze manier een belangrijke maatschappelijke rol kunt spelen?

Vergroen je Leven
Vergroen je Leven is een sociale onderneming die een leukere, duurzame en gezondere leefomgeving nastreeft door groen dichter bij mensen te brengen.  Een deel van de opbrengst gaat naar maatschappelijke vergroeningsinitiatieven.

Wat kunnen we voor u als retailer betekenen?

  • We bieden een uniek en maatschappelijk product waarmee u zich kunt onderscheiden
  • Er is een inhoudelijke koppeling van uw merk aan onze producten mogelijk.
  • Wij kunnen onze producten ook rechtstreeks bij uw klant thuis bezorgen, waardoor u een extra service aan uw klant kunt bieden.

Vergroen je Leven is partner van Stichting Steenbreek.