Tegeltje Groen

Tegeltje Groen

Minder steen is meer genieten!

Wist je dat 40% van alle tuinen betegeld is en we daardoor vlak voor ons neus weinig meekrijgen van dat verfrissende en energiegevende groen? Als we nou eens één of twee terrastegels om zouden ruilen voor groen? Pure winst, toch? Met ons Tegeltje Groen™, een aantrekkelijke kant-en-klare oplossing voor ‘tegel eruit, groen erin’, is dat zo gedaan. Ook als je geen verstand van planten hebt. 

Vijf Tegeltjes Groen

Het Tegeltje Groen is verkrijgbaar in 5 thema’s. Elk Tegeltje bevat drie vaste planten die passen bij het thema. De plantsoort kan variëren, want deze stemmen we altijd af op het seizoen en de beschikbaarheid. Ze komen rechtstreeks bij onze vaste kweker, Griffioen, vandaan. Zij kweken met liefde en zorg vaste planten met het certificaat 'on the way to planet proof'. Lekker duurzaam én dagvers. Zo weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit hebt!

 

Lekker thuis bezorgd

Lekker thuis bezorgd

Gemak dient de mens. Met slechts één muisklik krijg je ons pakket met drie vaste planten en een duidelijke uitleg binnen 10 dagen zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Of je laat ‘m, als je het cadeau wilt geven, bezorgen op een adres naar keuze. Succes verzekerd!

Leuk, leuker, leukst!

Leuk, leuker, leukst!

Met het Tegeltje Groen maak je niet alleen je eigen leven leuker (of dat van een ander), maar help je ook mee aan vergroening op plekken waar dat anders niet van de grond komt. Van elke verkoop gaat een bijdrage naar een maatschappelijk vergroeningsproject.