Ons aanbod

Ons aanbod

Minder steen is meer genieten!

Wist je dat 40% van alle tuinen betegeld is en we daardoor vlak voor ons neus weinig meekrijgen van dat verfrissende en energiegevende groen? Als we nou eens één, twee of meerdere terrastegels om zouden ruilen voor groen? Pure winst, toch? Met onze aantrekkelijke pakketten maken we het leuk én makkelijk voor je om grijs voor groen te vervangen. Ook als je geen verstand van planten hebt.

 

Bolletje B(l)ij

Bolletje B(l)ij

Een leuk duurzaam geteeld bollenpakket met een mix van 50 bollen in cadeauverpakking. Past door de brievenbus, dus ook simpel te versturen. Hoe handig wil je het hebben? En de bollen geven al vroeg in het voorjaar groen én leven in de tuin!

Tegeltje Groen

Tegeltje Groen

Een luxe verpakking met drie duurzaam gekweekte vaste planten die je wereld jaar in jaar uit een stukje groener én fijner maken. Leuk om cadeau te even. Aan jezelf of aan een ander. In vijf aansprekende thema’s verkrijgbaar.

Voor jouw gemak

Lekker thuis bezorgd

Lekker thuis bezorgd

Gemak dient de mens. Met slechts één muisklik krijg je ons pakket met groenproducten en een duidelijke uitleg binnen 10 dagen zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Of je laat ‘m, als je het cadeau wilt geven, bezorgen op een adres naar keuze. Succes verzekerd!

Leuk, leuker, leukst!

Leuk, leuker, leukst!

Met onze groenpakketten maak je niet alleen je eigen leven leuker (of dat van een ander), maar help je ook mee aan vergroening op plekken waar dat anders niet van de grond komt. Van elke verkoop gaat een bijdrage naar een maatschappelijk vergroeningsproject.